Afvallen door liefdesverdriet

Afvallen Door Liefdesverdriet? Dit Is Jouw Oplossing!

Is je relatie na een lange tijd voorbij? Ieder mens reageert daar verschillend op.

De één gaat gemakkelijk door met het leven, maar de ander, en misschien val jij daar wel onder, heeft het er maar moeilijk mee om vooruit te kijken. Je gedachten dwalen steeds weer af naar de redenen waarom jullie uit elkaar zijn.

Had je het kunnen voorkomen? Is het beter zo? Velen blijven vaak maar malen en malen en vergeten daardoor andere dingen om zich heen. Je denkt er bijvoorbeeld totaal niet meer aan om te eten of je hebt gewoon geen trek.

Veel mensen verliezen na een (intense) relatiebreuk dan ook aardig wat kilo’s. Sommigen zijn er blij mee, maar wat moet je nou doen als je helemaal niet wilt afvallen door liefdesverdriet?


Afvallen door liefdesverdriet

Je kunt op verschillende manieren reageren op een onverwachtse relatiebreuk. Sommige mensen gaan emotie-eten en komen daardoor vaak een aantal kilo’s aan.

Ook heb je een groep mensen dat juist minder gaat eten. Ze hebben door alle stress totaal geen zin in eten en krijgen daarom geen hap door hun keel. De kilo’s die er af vliegen bij afvallen door liefdesverdriet zijn niet altijd even welkom.

Hoe lastig het ook is na een dergelijke heftige beslissing, probeer gezond te blijven leven. Uiteindelijk moet je toch echt wel met jezelf verder en dat kun je beter doen in een gezond lichaam.

Afvallen door liefdesverdriet is één van de grootste redenen waardoor mensen hun lichaam gauw verwaarlozen.

Hoe blijf ik op gewicht?

Het kan zijn dat je echt geen zin hebt in eten.

Probeer, als je niet wilt afvallen door liefdesverdriet, toch de vaste maaltijden naar binnen te krijgen, zoals ontbijt, lunch en avondeten. Lukt dat niet? Ga dan samen met iemand anders eten om afvallen door liefdesverdriet tegen te gaan.

Zorg dat je ontbijt met je beste vriendin, je je lunch eet met bijvoorbeeld een collega en je avondeten met bijvoorbeeld je ouders. Licht hen in over hoe en wat, zodat ze je altijd kunnen helpen..

Zo kun je afvallen door liefdesverdriet tegengaan. Gun daarnaast jezelf de tijd om te eten.

Doe het niet vluchtig tussendoor maar neem de tijd om overheerlijke gerechten te maken die je eerder misschien helemaal niet maakte, omdat je ex het niet lekker vond.

Geniet van het leven en haal alles uit elke dag, want je leeft maar een keer.

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.