Bellen met je ex

Wil Je Bellen Met Je Ex? Hier Zijn 13 Dingen Die Je Kunt Doen Om Dat Te Voorkomen!

Je voelt de drang opkomen om te bellen met je ex, is het niet? Wel, je hoeft hier geen schrik voor te hebben. Dat verlangen gaat binnen enkele ogenblikken gewoon verdwenen zijn.

Hieronder staat een lijst van 13 dingen die je kunt doen om de drang te weerstaan en om te voorkomen dat je zou gaan bellen met je ex.


Hou er goed rekening mee dat je deze tips eigenlijk enkel nodig hebt als je nog in de “geen contact”-fase zit. Als je de “geen-contact”-fase al doorstaan hebt, dan kun je er beter deze tips bijnemen om te weten wanneer je WEL mag bellen met je ex.

Drinken met vriendinnen

1) Bel je beste vriend of vriendin. Je weet wel, die persoon die je hart niet gebroken heeft en je niet slecht laat voelen? De persoon die er eigenlijk altijd al voor jou geweest is? Jup, je beste vriend of vriendin! Waarom bel je hem of haar niet eens om te laten weten hoe blij je bent met jullie vriendschap? Of nog beter, vertel dat je de drang hebt om te bellen met je ex en vraag je beste vriend(in) om je te overtuigen dit niet te doen.

2) Bel je moeder. Wanneer was de laatste keer dat je haar gebeld hebt en haar hebt gezegd dat je haar graag ziet? Je hebt het haar waarschijnlijk niet gemakkelijk gemaakt toen je opgroeide. En zij is de persoon die je nog altijd graag ziet, wat er ook gebeurd is en wat je fouten ook mogen zijn. Ik denk dat het beter is dat je haar even belt.

3) Ga naar de fitness of de sportschool. Echt, sporten is het beste wat je op dit moment kunt doen. In plaats van iets te doen waardoor je jezelf slechter gaat voelen, waarom zou je niet wat gewichtjes gaan heffen of enkele kilometers gaan joggen? Je gaat je echt beter voelen en als je het een tijdje volhoudt, ga je er nog eens beter gaan uitzien ook. Win-win.

4) Doe wat vrijwilligerswerk. Wat denk je hier van: in plaats van iemand te bellen die zegt dat hij of zij je niet nodig heeft, trek je er op uit en help je de mensen die je wel nodig hebben. Er zijn 1001 dingen die je kunt doen waardoor je jezelf veel waardevoller gaat voelen dan dat je ex je nu laat geloven.

5) Maak en lijstje met de dingen die je haat aan je ex. Het is niet het meest constructieve wat je kunt doen, maar het is nog altijd beter dan bellen met je ex. Zorg er wel voor dat je hem of haar achteraf niet belt en de lijst voorleest. ;-)

6) Ga kickboksen. Nu je toch een lijst hebt van dingen die je haat aan je ex, waarom ga je jezelf niet eens gaan uitleven op een boksbal? Het is een goede training en je kunt er een heleboel emoties in kwijt.

Shoppen om je ex te vergeten7) Ga een dagje shoppen. Koop die schoenen die je altijd al gewild hebt. Of ga gewoon nieuwe kleren kopen. Of iets anders wat je al zo lang wilt. Een nieuwe fiets misschien? Nieuwe game voor de Playstation? Maakt niet uit. Shoppen gaat je nooit depressiever maken, tenzij je het doet met je ex.

8) Haal een (nieuw) huisdier in huis. Het gaat de ziekte helpen genezen waar je al sinds de breuk aan lijdt: namelijk de eenzaamheid. Je kunt direct de liefde die je had voor je ex afspiegelen op je nieuwe huisdier. Je kunt er zeker van zijn dat je liefde gaat terugkrijgen en dat je huisdier nooit je hart gaat breken.

9) Ga naar de wellness. Ontspan, relax en vergeet alles over je ex. Je gaat niet denken aan bellen met je ex terwijl je in de watten wordt gelegd door professionals die getraind zijn om je stress weg te nemen.

10) Start een mini-project. Dit kan vanalles zijn, gaande van je woonkamer of volledige huis herinrichten, tot het maken van een modelvliegtuigje of wat dan ook. Zoek iets dat je interesseert en ga hier volledig voor.

11) Speel videospelletjes. Je kunt FIFA spelen en kampioenschappen winnen of een avontuur aangaan met vuurspuwende draken en met zwaard bewapende kabouters. Je speelt wat je wil, het is een goede ontspanning en het houdt je gedachten er van weg om te bellen met je ex.

12) Plan je leven. Stel doelen voor je leven en schrijf ze op. Wat wil je nog bereiken in je carrière? Wat met je gezondheid? Je relaties? Schrijf alles op wat je binnen één jaar wil bereiken en maak een lijst van de doelen die je deze maand nog wil behalen.

13) Doe iets creatiefs. Dit kan vanalles zijn, gaande van schilderen tot schrijven. Een creatieve uitlaatklep hebben kan je helpen om je emoties beter te controleren en het geeft je een afleiding om niet te denken aan bellen met je ex.

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.