Breakup met je ex

Ex Terug (Deel 1): Hoe Blijf Je Jouw Emoties Te Baas Na Een Breakup Met Je Ex?

Als je ex met je gebroken heeft -vooral als dit onverwachts gebeurd is- bestaat de kans dat je in een wervelwind van emoties terecht komt. Misschien heb je wel moeite om je tranen te bedwingen na de breakup met je ex en leidt je liefdesverdriet tot woede, angst, verwarring en hopeloosheid.

Al deze gevoelens zijn normale emoties in het begin van een relatiebreuk, maar als je echt jouw ex snel wil terugwinnen, dan is het belangrijk om goed te weten wat je in de eerste dagen na de breuk moet doen.

Hoewel ik ook wel besef dat het er nu misschien te laat voor is, er zijn enkele zaken die je moet proberen vermijden wanneer je ex de relatie verbreekt. Eén van de belangrijkste zaken die je moet proberen vermijden is wenen en je ex tonen hoe gebroken je echt bent.

Bekijk hieronder ook de video van Michelle Van Den Berghe van “Win hem/haar terug“. Zij somt enkele fouten op die je MOET voorkomen wanneer je jouw ex terug wilt krijgen.

Klik hier om het “Win hem/haar terug”-stappenplan van Michelle te downloaden »

Discussieer er niet over met je ex

De kans is groot dat je kost wat het kost van je ex wil weten waarom hij of zij de relatie wil verbreken. Je zal waarschijnlijk ook geneigd zijn om je te verontschuldigen bij je ex voor alles wat je fout gedaan hebt en dat je gaat veranderen, als je ex maar bij jou blijft.

Je ex bij je houden

Maar geloof me oprecht, net na de breakup met je ex zijn dit niet de meest productieve acties die je kunt ondernemen. Het is beter dat je -tijdelijk- de relatiebreuk even accepteert en zo snel mogelijk uit de ogen van je ex verdwijnt.

Je moet aanvaarden dat -op dit moment van de breuk- je niets gaat kunnen doen om je ex op andere gedachten te brengen. Je gaat moeten aanvaarden dat je waarschijnlijk achterblijft zonder exact te weten waarom je ex je laten zitten heeft en dat er sowieso enkele zaken gaan zijn die nog “afgerond” moeten worden.

Hoe moeilijk het ook mag lijken, probeer echt de keuze van je ex te aanvaarden en laat hem of haar zo snel mogelijk alleen.

Vertel je ex dat het een goed idee was om uit elkaar te gaan

Doe alsof er niets aan de hand isAls je dit artikel op dit moment aan het lezen bent is de kans groot dat je een breakup met je ex achter de rug hebt, dat je ex je achtergelaten heeft en dat je nu aan het zoeken bent hoe je hem of haar kunt terug winnen. Als je enkele van de fouten die ik net vermeld heb hebt gemaakt -wenen, sorry zeggen, zeggen dat je gaat veranderen- is het nog steeds niet te laat om de schade te herstellen.

De meest effectieve manier om dit te doen is om je ex een “test-berichtje” te sturen waarin je uitlegt hoe je denkt dat hij/zij gelijk had en dat de breuk de juiste keuze was voor nu. Probeer iets te zeggen in de zin van: “Ik heb er wat dieper over nagedacht en je hebt waarschijnlijk wel gelijk… de zaken gingen niet zo goed tussen ons de laatste tijd en ik denk dat we allebei al een tijdje met diezelfde gedachte rondliepen. Een tijdje uit elkaar is waarschijnlijk een goed idee”.

Eenmaal je jouw ex dit bericht gestuurd heb waarom je akkoord gaat met de breuk, is het tijd om alle communicatie te verbreken. Het kan zijn dat je ex reageert en verder in gesprek wil gaan, maar daar is het de moment nog niet voor.

Het juiste advies vanaf de start

Nu dat jij en je ex officieel gebroken hebben, kun je de gedachte om hem of haar terug te winnen waarschijnlijk niet uit je hoofd krijgen. Dit is waarschijnlijk het ideale moment om een stappenplan te zoeken dat alle mogelijke scenario’s cover die je kunt tegenkomen wanneer je probeert om je ex terug te krijgen.

Net zoals je niet zou proberen om je auto te repareren als je geen auto-mecanicien bent, moet je niet verwachten dat je uit je zelf weet hoe je jouw ex kunt terug krijgen tenzij je een relatie-expert bent.

Dat is de reden waarom ik mensen na een breakup met hun ex altijd een aanraad om in een stappenplan te investeren van een gerespecteerde relatie of “ex terug” expert, zoals het “Win hem/haar terug stappenplan“.

Het “Win hem/haar terug stappenplan” is een gids die volledig beschrijft wat je moet doen om je ex terug te winnen.

Het is een bewezen methode dat al reeds duizenden koppels geholpen heeft. Het is een professionele cursus gemaakt uit eigen ervaringen.

Versta me niet verkeerd, de informatie op deze website is een goede start om je emoties leren te baas te blijven na een breakup met je ex, maar “Win hem/haar terug”-auteur Michelle Van Den Berghe legt het uit in de video op haar website: de meeste mensen maken GROTE fouten en verkwisten hun kansen.

Door te investeren in een kwalitatieve gids van een expert, verzeker je jezelf ervan dat jij die fouten niet gaat maken en zo geef je jezelf de grootste kans op succes

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.