Ex heeft iemand anders

Ex Terug (Deel 8): Je Ex Heeft Iemand Anders, Wat Moet Je Doen?

Het is echt niet plezant om “vervangen” te worden. Er zijn weinig gevoelens die in de buurt komen van de golf aan emoties die je over je heen krijgt wanneer je ontdekt dat je ex een nieuwe partner heeft.

Ongelooflijk hé?! Je ex heeft iemand anders en dit slechts enkele weken nadat jullie de relatie verbroken hebben?

Het is een zeer pijnlijke gedachte die het slachtoffer (jij in dit geval) echt volledig tot aan de grond kan krijgen. Maar, terwijl het er op dit moment misschien echt slecht uit ziet, zijn de dingen niet altijd wat ze lijken.

Los van het feit dat het pijnlijke momenten zijn om te beseffen dat je ex iemand anders heeft, mag je op dit nu absoluut niets zeggen of doen. Als je je ex gaat vragen of zijn of haar nieuwe partner, dan is er een grote kans dat je blijvende schade gaat veroorzaken aan de kansen om je ex terug te krijgen.

Als je op één of andere manier de nieuwe relatie van je ex probeert te saboteren, dan vergooi je echt alle hoop om je ex terug te winnen.

Dus, voor zo lang het duurt, incasseer deze uppercut en probeer te aanvaarden dat dit even de ongelukkige realiteit is.


Het Is Slechts Een Losse Scharrel!

De belangrijkste reden waarom je niet te bezorgd moet zijn over de nieuwe relatie van je ex, is dat het zo goed als zeker een losse relatie of een losse scharrel is.

Hij of zij is zeker niet hopeloos verliefd geworden op iemand anders, en je bent zeker nog niet “vervangen” in het hoofd van je ex. Het is een scharrel.

Een losse relatie is voor je ex een manier om de pijn van de relatiebreuk te verzachten, terwijl hij of zij de eenzaamheid probeert te vermijden die bij het single leven komt kijken.

De meeste “losse relaties” na een relatiebreuk duren zo’n 3-5 weken, en de losse scharrel van je ex zal waarschijnlijk niet veel langer duren.

Oké, je ex heeft iemand anders op dit moment en jij moet dit ondergaan, maar denk er goed aan dat een losse scharrel niet romantisch is, en al zeker geen relatie die gebaseerd is op liefde of elkaar graag zien.

Aangezien je ex die persoon zo snel gevonden heeft na jullie breuk, is de kans echt klein dat de relatie op langere termijn ook zal stand houden.

En zoals ik hieronder ga uitleggen, het goede nieuws is voor jou!

De Voordelen Van De Losse Scharrel Van Je Ex

Je ex heeft iemand anders, maar je hebt op dit moment nog problemen om in te zien hoe dit in jouw voordeel gaat spelen? Dat is ook niet te begrijpen.

Maar hier is wat telt: als je ex begint te realiseren dat die nieuwe persoon in zijn leven toch niet is wat hij op de langere termijn wil… en dat die nieuwe liefde eigenlijk niet zo’n grote liefde is… dan kan jij plots ten tonele verschijnen en je ex een alternatief bieden om niet alleen te moeten zijn.Omdat je ex nooit echt een kans heeft gehad om alleen te zijn en om in een zwart gat te vallen na de breuk, zal hij of zij na de losse scharrel plots de realiteit onder ogen moeten zien wat een single leven met zich meebrengt.Gelukkig zal je “geen contact”-fase ongeveer op hetzelfde moment eindigen. Dit geeft je de kans om er voor je ex te zijn wanneer die eindelijk ondervindt wat het is om alleen te zijn na een relatiebreuk.

Er vanuit gaande dat je het spel goed speelt, ben je nu in staat om jezelf te presenteren als 1) een betere optie dan de man of vrouw die je ex had als losse scharrel en 2) een manier voor je ex om te ontsnappen aan de pijn van een relatiebreuk.

Als je ex stopt met het daten van Meneer of Mevrouw Scharrel, zorg dan dat je klaar zit om toe te slaan!

Wat Als Het Toch Meer Is Als Een Losse Scharrel?

Als je verwacht dat je ex iemand gevonden heeft om je te vervangen, en die persoon is niet zomaar een losse scharrel (onwaarschijnlijk, maar nog altijd mogelijk), dan heb je de hulp van een expert nodig die je kan helpen om je ex terug te krijgen.

Klik hier om de gratis video’s van “liefdesverdriet en ex terug”-expert Michelle Van Den Berghe te downloaden… In de video’s onthult ze enkele technieken die je kunt gebruiken om je ex terug te krijgen. En Snel.

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.

Eén reactie op “Ex Terug (Deel 8): Je Ex Heeft Iemand Anders, Wat Moet Je Doen?

 1. Hallo,

  Mijn ex (21jaar) en ik (22jaar) waren 4 jaar samen. We zijn samen volwassen geworden maar op en dag zegt zij tegen mij het ga nie meer. Maar ik wil wel vrienden blijven. Dat waren we dan 1 week weinig contact 1 week meer contact dan weer en week weinig contact dan 1 week veel contact dan 1 week waar we elkaar zagen en dan 1 week super veel contact via snap chat en telefoon en sms’jes ze zegde me dat ze blei is hoe ik nu geworden ben super goed mijn best doe en dat ik er weer goed uitzie en al die dingen tot vrijdag 3 uur ging ze weg ik weet niet naar waar maar ze zegde me als ik thuis ben bel ik jouw maar het wert 6 uur 12 uur geen sms’je of niets ik belde haar de volgende dag ze zegde dat ze in de winkel was en dan smste ze ook weer niet meer en zondag belde ik ze weer en pakte en andere gast op :O en die gast zegt dat ik haar moet gerust laten. Dat heb ik dan gedaan maar ik liep wel verdrietig maar mijn schoon zus had haar en sms gestuur wat ik niet wist redelijk erg denk ik maar mijn ex stuurde zondag nacht 23.46uur en sms je wist toch gewoon vrienden. En dan donderdag verwijdert ze mijn Facebook maar niet geblokkeerd en al onze foto’s weg en iedereen van mijn familie ook verwijderd. Waar mijn andere schoon zus ook achter mijn rug en erge sms stuurde maar ik heb dan naar mijn ex en sms gestuurd dat ik me schaam en dat ik spijt heb van wat mijn schoonzuster gestuurd hebben en dat ik blei ben met haar nieuwe relatie. Maar nu maandag 1 week later stuurde ze mij en Facebook bericht kan ik achter mijn spullen komen. Ik heb ja gezecht dus komt ze nu vrijdag met haar nieuw lief om haar spullen.
  Maar mijn ex haar nieuw lief is 19 jaar en heeft en kapsel wat zij nooit mooi vond bij mij en die gast drinkt en gaat uit met andere vrouwen wat mijn ex tegen is is alcohol en ze is jaloers.

  Haar nieuwe vriend heeft op 3 jaar 5 relaties gehad en geen langer dan 6 maand en hij is juist singel

  Ben ook nog achter gekomen dat ze naar andere mannen stuurde dat ze liefde en knuffels mist

  En nu zegt ze ik heb u en u familie verwijdert om dat haar nieuwe vriend ook over zijn ex babbeld en ze is dan jaloers en ze wil nie dat hij da ook is

  Kan ik mijn ex terug krijgen? Zo ja hoe moet ik dit dan doen kunt u me mailen aub

  Vriendelijk dank

Reacties zijn gesloten.