Ex je laten missen

Ex Terug (Deel 3): Hoe Kun Je Jouw Ex Je Laten Missen?

Liefde werkt in twee richtingen. Als je op het punt staat om er alles aan te doen om je ex terug te winnen, dan heb je hulp nodig. Je kan dit niet alleen.

Zonder dat je ex je echt mist en je terug wilt, is er ook geen enkele kans dat je er in slaagt om je relatiebreuk te herstellen.

Uiteindelijk gaat je doel altijd hetzelfde zijn, gelijk in welke fase van de breuk je zit: je moet er voor zorgen dat je ex je mist en je kost wat het kost terug wil in zijn of haar leven.

Dus, weten dat je ex je mist en probeert om terug in contact met je te komen is het echte keerpunt van de relatiebreuk. Laten we er nu eens concreter over praten: hoe kun je jouw ex je laten missen?.

Soms kan dit een ingewikkeld proces zijn, maar als je het spel op de juiste manier speelt, dan is het zeker haalbaar om je ex je te laten missen.

Ex Je Laten Missen? De “Geen Contact”- Fase Is Beslissend

Zoals ik al verteld heb in het vorige artikel, de belangrijkste reden waarom je de communicatie met je ex volledig moet verbreken na de breuk, is om dat je hem of haar wil forceren om zonder jou te leven.

Zelfs als je ex geen emotioneel type is, gaat hij of zij sowieso iets of wat van pijn voelen als iemand die hij of zij graag gezien heeft plots uit zijn of haar leven verdwijnt.

Er is geen enkele manier waarop je ex zich zou kunnen voorbereid hebben om zonder jou te leven. Je ex heeft dus ook totaal geen idee hoe moeilijk het is om een maand niet tegen jou te spreken.

Dat is al één reden waarom je ex voorgesteld heeft om “vrienden” te blijven: ze willen dat je nog steeds deel uitmaakt van hun leven zodat ze hun gevoelens stilletjes aan kunnen laten varen en nadien kunnen verder gaan met hun leven.

Zolang je ex denkt dat je er nog steeds bent als “backup plan”, zal de eenzaamheid die je ex voelt na de breuk hem of haar plots overvallen.

Door alle communicatie met je ex te verbreken, neem je zijn of haar zekerheid & veiligheid weg en forceer je jouw ex om zonder jou te leven.

Tijd Slijt: Je Ex Zal De Negatieve Puntjes Vergeten

Een ander voordeel aan het feit dat je alle contact met je ex verbreekt is dat na verloop van tijd, hij of zij gaat beginnen met enkele redenen te vergeten waarom hij of zij de relatie verbroken heeft.

Natuurlijk gaat je ex niet compleet alles vergeten over wat er fout gelopen is in jullie relatie, maar je ex gaat sowieso enkele “gewoontes” vergeten waaraan hij of zij zich irriteerde bij jou.

Door je ex tijd en ruimte te geven, stel je je ex in staat om alle negatieve herinneringen en opvattingen die je ex ontwikkeld heeft te vergeten en te laten vervangen door positieve gedachten en herinneringen.

Nostalgie is hier een sterke troef voor jou, omdat je ex naar alle waarschijnlijkheid de negatieve aspecten van jullie relatie gaat beginnen vergeten, maar nooit de positie en gelukkige momenten die jullie samen hebben gehad.

Als je het niet volhoudt en je contacteert je ex toch tijdens de “geen contact”-fase, dan vergroot je de kans dat de negatieve herinneringen opnieuw naar boven komen in de gedachten van je ex.

Je Ex Mist Je Nu Al!

Tenzij jullie uit elkaar gegaan zijn omdat er bedrog in het spel was of om een andere reden die onvergeeflijk is, dan is de kans zeer groot dat je ex je op dit moment toch al mist op een bepaalde manier.

Zoals ik eerder al zei, het is natuurlijk voor mensen om iemand te missen die ze graag gezien hebben en die dan plots uit hun leven verdwijnt.

Zelfs als je ex diegene is die de relatie heeft verbroken, gaat hij of zij deze verlangens en nostalgische gevoelens nog steeds ondergaan. (Tenzij het een emotieloze robot is).

Door 30 dagen na de breuk niet met je ex te praten, vergroot je net het natuurlijke gevoel van je ex om je te missen. En als deze gevoelens uiteindelijk op het hoogste punt zijn van je ex zijn of haar gedachten, dan is het moment aangebroken om opnieuw contact op te nemen. Dat betekent dus dat je jouw ex een manier geeft om de pijn te beëindigen en om je opnieuw in zijn of haar leven te aanvaarden.

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.