Ex niet nodig

Ex Terug (Deel 4): Toon Dat Je Jouw Ex Niet Nodig Hebt!

Echt, doe gewoon alsof de breuk je niets doet. (ook al is het niet zo).

Gedurende de “geen contact”-fase is het natuurlijk gemakkelijk om je een ganse maand op te sluiten met een doos kleenex. Verdriet en jezelf willen afsluiten van de buitenwereld zijn natuurlijke gevoelens net na een breuk. Het is zeker niets waar je beschaamd voor moet zijn. Maar als je jouw ex terug wilt, dan moet je de “geen contact”-fase gebruiken om je ex te bewijzen dat je wel degelijk zonder hem of haar kunt leven.

Nu, waarschijnlijk vraag je jezelf wel af hoe in hemelsnaam het gaat helpen om in deze situatie aan je ex te tonen dat je perfect kunt leven met de breuk en dat je gelukkig bent zonder hem of haar in je leven.

Maar in werkelijkheid is het redelijk simpel: als je snel doorgaat met je leven en toont alsof de breuk je niets doet, dan gaat je ex denken dat je een heleboel andere mannen of vrouwen hebt die staan te springen om met jou te daten.

Je ex tonen dat je je ex niet nodig hebt is eigenlijk een manier om je “status” of “waarde” in de maatschappij aan te tonen.

Denk hier eens over na: als je rijk, beroemd, mooi en slim bent, dan heb je waarschijnlijk niet veel problemen om een date te scoren, hé? Ik betwijfel het dat Brad Pitt of Megan Fox veel avonden of nachten alleen moeten doorbrengen. Tenzij ze er voor kiezen uiteraard.

Dus, als je aan je ex toont dat je niet bepaald aangeslagen bent door de breuk, dan gaat je ex veronderstellen (bewust of onbewust) dat je goed in de markt ligt en niet lang alleen gaat zijn.

Als je ex gaat beginnen realiseren dat de breuk je niets doet, dan zal die zijn of haar keuze om je te laten gaan beginnen herzien.

Je ex gaat zichzelf afvragen “Heb ik wel de juiste keuze gemaakt? Als mijn ex zo snel met zijn of haar leven kan verder gaan en me zo snel kan vervangen en vergeten, dan heb ik misschien wel een fout gemaakt en heb ik een echte parel laten gaan.”

Ga Uit, Maak Plezier, Ga Op Date…

Zoals ik al zei, je ex gaat zijn of haar keuze om je te laten gaan snel herzien eens je jouw “waarde” en “status” gaat beginnen uitspelen. Maar het is niet genoeg om enkel te tonen dat je breuk emotioneel te baas kunt, je moet er ook voor zorgen dat je buiten komt en een actief sociaal leven leidt gedurende de “geen contact”-periode.

Ik besef maar al te goed dat je hoofd er op dit moment niet naar staat om op café te gaan met je vrienden, maar vertrouw me, het gaat je op verschillende manieren vooruit helpen.

Om te beginnen helpt tijd spenderen met je vrienden en familie je om je gedachten te verzetten. Ten tweede toon je door een actief sociaal leven te leiden aan je ex echt dat je je ex niet nodig hebt. Je toont dat je perfect in staat bent om onafhankelijk te leven en dat je niet afhankelijk bent van hem of haar.

Zoals ik later nog ga vertellen in een artikel over je ex jaloers maken, is het zeker geen slecht idee om tijdens de “geen contact”-fase op enkele dates te gaan. Als je snel handelt en je ex ziet dat je hem of haar zo snel kunt vervangen, gaat dat de gedachte dat het fout was om met jou te breken alleen maar versterken.

Zelfs uitgaan en een actief sociaal leven leiden (en geloof me, je ex zal het weten als je uitgaat en je amuseert) kan een groot verschil maken in de manier waarop je ex naar je kijkt. Je ex verwacht namelijk dat je in je kamer zit te huilen en je opsluit. Als je dus geluk uitstraalt en elke week of zelfs elke dag feest, zal dit onverwachts overkomen.Toon Je Ex Dat Je Een Winnaar Bent!

Je ex tonen dat hij of zij een zware fout gemaakt heeft door met jou te breken is een extreem belangrijke fase in het gehele proces om je ex terug te winnen.

Het is ook iets waarmee veel mensen moeite hebben. Als je er niet volledig gerust in bent dat je in staat bent om je “waarde” en “status” te tonen aan je ex en om te tonen dat je je ex niet nodig hebt, download dan een exemplaar van Michelle Van Den Berghe’s stappenplan.

Michelle heeft hierover verschillende tips in het stappenplan vermeld en geeft je op die manier tientallen manieren om je ex terug te winnen en om je ex van gedacht te doen veranderen!

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.