Ex opnieuw verliefd laten worden

Ex Terug (Deel 10): Je Ex Opnieuw Verliefd Laten Worden

De laatste stap naar succes: dus je bent door de “geen contact”-fase gegaan, je hebt je ex je laten missen en terug naar je laten verlangen… je hebt rustig de communicatie opnieuw hersteld… en misschien heb je zelfs je ex jaloers gemaakt gedurende de laatste weken.

Nu is het tijd om het finale “killer schot” toe te dienen: je ex opnieuw verliefd laten worden. Voor altijd.


Je Ex Opnieuw Verleiden & Je Ex Opnieuw Verliefd Laten Worden

Ik wou dat dik je kon vertellen dat je ex opnieuw verliefd laten worden een hele makkelijke klus is, maar helaas is het dat niet. In ieder geval, als je al tot op dit punt geraakt bent, dan sta je er goed voor.

De “geen contact”-fase heeft er al voor gezorgd dat je ex opnieuw verliefd kan worden op jou, omdat hij of zij je gaat missen en heimwee gaat hebben naar de liefde die jullie hebben gedeeld.

Dus dat is al half het werk dat achter de rug is.

Ik ga er vanuit dat je ondertussen wel al wat gepraat hebt met je ex -via telefoon, sms, of in het echt-, dus je zit ook nog steeds in het hoofd van je ex.

Wat is nu het volgende?

Wel, het uiteindelijke doel is om opnieuw met je ex af te spreken op een neutrale plaats (ga bijvoorbeeld iets drinken) en om dan je nieuwe “ik” te showen.

Waar je met je ex afspreekt of wat jullie doen is eigenlijk niet belangrijk. Iets gaan drinken, iets gaan eten, een wandeling maken… het zijn allemaal goede manieren om opnieuw verbonden te geraken met je ex.

Denk er gewoon aan dat je je moet focussen om steeds vriendelijke en lichte gesprekken te voeren die niet draaien over jullie geschiedenis en relatiebreuk.

Niet Opnieuw

Als je afspreekt met je ex is het de ideale gelegenheid om te tonen dat je het goed deed sinds de breuk. Je bent in staat om je “waarde” en “status” te tonen, en dit gaat je ex doen inzien dat hij of zij een foute keuze gemaakt heeft om je te laten gaan.

De eerste keren dat jullie samen afspreken moet je niet praten over serieuze onderwerpen, zoals de relatiebreuk of de ruzies die ertoe geleid hebben. Je wil niet dat je ex opnieuw die negatieve gedachten krijgt en zich herinnert waarom hij of zij de relatie verbroken heeft… je wil het net gezellig en plezant houden om je ex te tonen dat het wel tof kan zijn om opnieuw samen te zijn.

De Stap Zetten Naar Fysieke Romantiek

Je ex opnieuw verliefd laten worden heeft waarschijnlijk wat meer nodig dan enkele gesprekken in een koffiebar of op restaurant. Er is nog net dat laatste duwtje in de rug nodig.

De laatste stap om je ex opnieuw verliefd te laten worden is een nacht vol passie en romantiek.

Hoe je van de eerste afspraakjes opnieuw overgaat tot seks hangt af van hoe je ex er zich bij voelt en hoe bereid hij of zij al is om die stap te zetten. Maar het uiteindelijke doel is altijd hetzelfde: van neutrale casual afspraakjes naar fysieke romantiek en passie.

Eenmaal je jouw ex opnieuw bij je in bed gekregen hebt, heb je al 99% van het werk afgerond. Je ex heeft duidelijk nog gevoelens voor jou en je zit nu in een goede positie om de dingen wat te versnellen.

Op dit moment moet je er aan denken om alles zo leuk mogelijk te houden zodat jij en je vriend of vriendin voor altijd geïnteresseerd blijven in elkaar en een lang en gelukkig leven kunnen leiden!

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.