Ex terug door Facebook

Je Ex Terug Door Facebook? Gebruik Deze 5 Tips!

Je ex terug door Facebook kan, maar heel voorzichtig en na een tijd van bezinning. Na het einde van een relatie zit men meestal in zak en as.

We kunnen maar niet accepteren dat de relatie voorbij is en we willen steeds meer uitleg waarom het zo ver is kunnen komen. Het gevaar van verdriet is dat mensen rare dingen beginnen te doen.

Ze beginnen hun ex te stalken om aandacht te vragen. Of bedenken de raarste dingen om hun ex te doen inzien dat ze fout zijn. Ze dreigen ermee dat hun leven weinig zin meer heeft.

Ze volgen het doen en laten van hun ex op de sociale media en zeker op Facebook. Ze proberen er alles er aan te doen dat ze opgemerkt worden.Maar zo krijg je je ex niet terug door Facebook.

Hoe werkt het dan wel? Krijg je ex terug door Facebook of gebruik de sociale media om je ex terug te winnen.

Vijf tips die je zeker niet mag vergeten als je een kans ziet om je ex terug te krijgen door Facebook.


Tip 1: Oordeel en veroordeel niet

Probeer geen vuile was buiten te hangen op Facebook want hiermee bereik je niets. Je ex zal alleen maar kwader en verbitterder worden als ze zien dat je hem of haar slecht maakt via Facebook.

Probeer niet te veel online actief te zijn en ga redelijk sereen te werk over je relatiebreuk. Zo mislukt je missie van je ex terug door Facebook.

Tip 2: Verander je profielfoto:

Neem een andere profielfoto en een andere achtergrond. Het is storend als de foto van jullie beiden nog steeds op de achtergrond staat en het doet jou alleen maar veel verdriet.

Tip 3: Vergeet je ex even en maak nieuwe vrienden!

Zo laat je onrechtstreeks zien dat het beter met je gaat. En het kan nooit geen kwaad om nieuwe mensen te leren kennen.

Tip 4: Reageer niet op zijn of haar Facebook

Probeer van niet te reageren op zijn of haar berichten of probeer zo weinig mogelijk “vind ik leuk” te klikken.

Ten eerste heb je geen boodschap aan wat hij of zij allemaal op Facebook zet en het doet je alleen maar meer verdriet. Elkaar de ruimte en tijg geven om de breuk te verwerken.

Tip 5: Geduld

Na een nodige tijd van wachten kan je opnieuw reageren op zijn berichten of ongemerkt de aandacht trekken met zelf iets te posten om herinneringen op te halen. En zo krijg je misschien wel zeer snel je ex terug door Facebook.

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.