Ex terug door seks

Krijg Je Je Ex Terug Door Seks?

Mannen die hun ex weer voor zich willen winnen, kiezen er in de meeste gevallen voor om bloemen, sieraden of bonbons voor haar te kopen.

Intuïtief weten zij dat vrouwen daar gevoelig voor kunnen zijn. Daarentegen kiezen vrouwen er vaker voor om seks met hun ex te hebben met het doel hem terug te krijgen.

Zeker elke vrouw heeft weleens met de gedachte gespeeld ‘Krijg ik mijn ex terug door seks?’. Is het verstandig?

Krijg je je ex terug door seks of werkt het averechts?

Je ex terug door seks of een deuk in je eigenwaarde?

Seks met je ex kan best een tijdje werken om hem terug te krijgen. Als je hem laat merken dat hij je seksueel gezien nog enorm veel doet zal dat zijn ego enorm strelen.

Het zal hem zeker een paar maanden geïnteresseerd houden. Het is voor zijn eigenwaarde een enorme oppepper te weten dat een vrouw hem zo opwindend vindt.

Maar krijg je je ex terug door seks of word je meer zijn minnares dan de vrouw met wie hij zijn leven wil delen?

Hoe zit het met je eigen gevoelens? Het is heel verwarrend als hij na een heerlijke vrijpartij weer naar zijn eigen huis gaat en jij achterblijft in het bed dat ooit van jullie samen was.

Het tast je gevoel van eigenwaarde enorm aan als jij weer een relatie met hem wilt, maar je het gevoel hebt dat voor hem de seks genoeg is.

Vergeet niet dat jullie niet voor niets uit elkaar zijn gegaan en eerdere lijmpogingen geen succes hebben gehad. Waarom komt je ex wel terug door seks?

Ex terug door seks kan werken

Seks schept een innige band tussen twee partners, de intimiteit die jullie samen delen in bed kan ook buiten de slaapkamer een positief effect hebben.

Dit kan ertoe leiden dat jullie beter met elkaar gaan communiceren en de er meer wederzijds begrip komt over de breuk, waardoor de pijn, woede en het verdriet van de scheiding naar de achtergrond verdwijnen.

Als er van beide kanten bereidheid is om te vechten voor de relatie kan seks met je ex er zeker toe leiden dat jullie beseffen waarom jullie ooit een stel waren.

Zo kan seks met je ex de eyeopener zijn die jullie beiden nodig hadden om in te zien dat jullie voor elkaar bestemd zijn.

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.