Ex terug door te negeren

Ex Terug Door Te Negeren, Is Dat De Juiste Manier?

Als een lange relatie verbroken wordt zijn we intens verdrietig en duurt het een lange tijd voordat je de breuk kunt en wilt verwerken.

Maar wat nu als je na die lange periode nog steeds elke dag aan je ex moet denken? Hoe weet je dat je hem of haar terug wilt en op welke manier moet je dit proberen?

Moet je juist proberen contact te zoeken om je ex terug te krijgen, krijg je je je ex terug door te negeren of moet je rustig afwachten tot hij of zij contact zoekt?


Je ex terug

Als je na een lange tijd nog steeds aan je ex moet denken, is er een grote kans dat je de relatie graag nog een kans wilt geven.

Wil je er zeker van zijn dat je er goed aan doet om je ex weer voor je te winnen, denk dan aan de volgende punten:

  • Moet je elke dag aan je ex denken?
  • Zijn het voornamelijk positieve dingen die warme gevoelens oproepen waar je aan denkt?
  • Wegen de positieve punten tegen de negatieve punten op?
  • Weet je zeker dat je je ex elke dag weer om je heen wilt hebben en niet alleen in het weekend wanneer je je alleen voelt?
  • Ben je bereid jezelf ook voor een gedeelte aan te passen?

Als je de meeste vragen kunt beantwoorden met een volmondig ‘ja’ dan heb je nog sterke gevoelens voor je ex en door je er wellicht goed aan hem of haar terug te winnen.

Maar hoe doe je dat?

Ex terug door te negeren?

Een manier die misschien heel tegenstrijdig lijkt, maar vaak wel lijkt te werken is; je ex terug door te negeren.

Vaak wordt constant contact zoeken als opdringerig en vervelend gezien door de tegenpartij en willen ze juist even rust om alles te laten bezinken.

Je ex terug door te negeren is in dit geval wel een optie, maar hoe je dat nu terwijl je zelf zo ontzettend graag je ex terug wilt? Denk aan de volgende punten:

  • Bedwing jezelf langs te gaan, telefoontjes te plegen of berichten te sturen. Dit zal waarschijnlijk tegen je werken.
  • Kom je je ex tegen op straat, doe wat koelbloedig en geef korte antwoorden en zeg dat je verder moet. Doe niet gemeen, maar gewoon wat afstandelijk. Gemene opmerkingen zullen afstoten en dat wil je juist niet.

Je ex terug door te negeren is voor veel mensen een slimme manier om het te proberen want het wekt de interesse, je wordt hierdoor interessant en mysterieus en de tegenpartij weet niet zo goed waar hij aan toe is wat het spannend voor hem of haar maakt.

Wanneer je je ex terug door te negeren hebt en je wilt je ex weer enorm verliefd laten worden lees dan de tips bij het artikel ‘Je ex terug verliefd laten worden, hoe pak je dat aan?

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.

Eén reactie op “Ex Terug Door Te Negeren, Is Dat De Juiste Manier?

  1. Wat als m’n ex een bericht stuurt en ik niet meteen reageer omdat ik heb gezegd even een time out nodig te hebben. En hij daarna ineens zegt ga je goed?
    Hij is vreemd gegaan en vaak respectloos geworden. Door heel veel problemen/omstandigheden. Uit dingen op mij. Kan ik dan het beste verder negeren en pas later reageren (na een week of twee?) ik heb gezegd een time out te willen. Het is een lastige situatie en hij heeft heel veel fouten maar als ik iets anders doet dan zijn verwachting dan vergaat de wereld zowat. En hij met zijn hele grote fouten. Mensen verklaren mij voor gek dat ik hem nooit echt loa heb gelaten. Het is vanaf twee dagen een soort van uit weer. Knipperlichtrelatie was het geworden. Hij heeft ook therapie nu. Maar meer voor zichzelf. Wat kan jonger beste doen? Hij heeft nogal narcistische trekken gekregen. Ik wil respect terug. Was altijd bang hem te verliezen maar hem meerdere keren verloren. Ik wil de oude lieve partner en vriend weer terug. Maar hoe??

Reacties zijn gesloten.