Ex terug willen

Ex Terug Willen Omdat De Liefde Blijft? Is Dat Wel Slim?

Je ex terug willen, is dat eigenlijk wel een slim idee? Wanneer de relatiebreuk een feit is en de deur in het slot gevallen is sta je er ineens helemaal alleen voor. Je voelt je oneerlijk behandeld, bent boos of hebt juist nu al spijt dat je je partner de deur hebt gewezen.

Het doet er eigenlijk niet toe hoe de relatie verbroken is, het feit doet zich voor dat je al snel begint je ex terug te willen.

Wat is nu verstandig? Zet voordat je meteen de telefoon pakt eerst alles eens op een rijtje en haal een paar keer diep adem. Gooi vooral niet gelijk je glazen al in door overhaast te handelen.

Op dit moment zijn jullie beiden behoorlijk in de war en door de emoties die door je lijf gieren ben nu even te veel gefocust op je ex terug willen.

Ex terug willen, even “ter plaatse, rust”

Je kan snel je ex terug willen maar wil je de hele operatie succesvol laten verlopen zal je toch echt een beetje geduld moeten hebben.

Met de tijd zullen alle scherpe kantjes van alles wat er is voorgevallen afslijten en is de kans veel groter dat je ex ook jou gaat missen.

Voorkomen dat je ex zich in de armen van een ander stort kan je toch niet. Wees gerust, zo’n relatie houdt toch geen stand en is alleen maar een wraakactie tegenover jou.

Laat je dus hierdoor niet van je plan afbrengen. Je ex terug willen en krijgen, daar gaat het om.

Je gaat je ex dus niet:

  • volgen of nog erger stalken
  • berichtjes sturen of nachecken op Facebook
  • bij gemeenschappelijke vrienden vissen naar wat je ex doet

Doe je deze dingen wel zal je je ex alleen maar ergeren en de kans dat je ex jou terug gaat willen wordt er erg klein door.

Ex terug willen, wees jezelf en laat je ex JOU terug willen

Eens was je ex verliefd op je, toch? Waarom dan nu niet meer?

Ben je niet meer die vrolijke sprankelende persoon van toen? Zorg dan dat je dat weer wordt! Werk aan jezelf. Neem desnoods eerst een korte break of schaf wat nieuwe kleding aan zodat er een ‘new you’ tevoorschijn komt onder die behuilde ogen vandaan.

Je zal zien wanneer je het ex terug willen niet forceert, je je ex op een dag weer ergens tegenkomt en dat onwillekeurig het vonkje weer oplaait.

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.