Ex terug winnen

Hoe Kun Je Jouw Ex Terug Winnen Zonder Zielig Of Wanhopig Over Te Komen?

De relatie is ten einde. Je ex heeft het uitgemaakt en je wereld stort in. Want misschien had je het niet zien aankomen of misschien heb je de signalen niet opgevangen.

Liefdesverdriet doet pijn en je voelt je ziek.

Voor dat je domme “ex terug winnen” dingen doet, moet je even de nodige tijd nemen om alles op een rijtje te zetten en na te gaan of het wel de moeite is om je ex terug te winnen.

Laat je eerst bijstaan door familie en vrienden die je alvast goede raad kunnen geven of toch goed kunnen luisteren.

Na een nodige tijd van wachten kan je werken aan een plan om je ex terug te winnen. Het is natuurlijk de bedoeling om niet zielig over te komen. Of hem te chanteren met alles en nog wat.

Want zo jaag je je ex natuurlijk nog meer weg.


Kan je je ex terug winnen? Hoe weet je dat het zin heeft?

Als je ex boos is of teleurgesteld dan weet je dat hij nog met opgekropte gevoelens zit en dit is een teken dat hij je niet vergeten is.

Als hij over de goede tijden blijft praten dan wil hij deze goede tijden zeker niet vergeten en is er nog een kans om het goed te maken.

Een aantal “ex terug winnen” tips:

  1. Eerst voor jezelf nagaan wat de reden is waarom je gedumpt bent. En geef hem gelijk. Probeer mee in te stemmen dat deze breuk een “goed” idee is en dat het je de tijd geeft om na te denken. Met deze instelling zal je ex al nieuwsgierig zijn waarom je hem gelijk geeft en instemt met de breuk. Dus er is weer contact.
  2. Accepteren dat de relatie over en uit is hoe moeilijk dit ook is
  3. Probeer hem niet te telefoneren of contact te nemen, met andere woorden laat je ex gerust.
  4. Probeer eerst van je eigen leven te genieten. Ga uit met vriendinnen of boek een weekendje weg zodat je even uit de verdrietige omgeving bent.
  5. Verzorg jezelf en laat zien dat je de breuk te boven komt. Dit maakt hem opnieuw nieuwsgierig.
  6. Om dan uiteindelijk je ex terug te winnen, zeg hem eerlijk en kalm dat je hem mist. Probeer zeker geen verwijten te maken.

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.