Ex verwijderen van Facebook

Moet Je Jouw Ex Verwijderen Van Facebook?

Facebook is risky-business na een relatiebreuk. Ook als jij beslist hebt om de relatie te verbreken, blijf je via Facebook toch altijd een beetje verbonden.

Zelfs als je jezelf onder controle hebt en je ex niet belt of smst, dan kun je nog steeds zien wat hij of zij doet in het leven. En je gaat steeds de drang hebben om je ex te bellen of verwachten dat je ex jou belt.

In dit artikel ga ik dieper in op de voordelen en de nadelen van je ex verwijderen van Facebook.


Voordelen Van Je Ex Verwijderen Van Facebook

Verwijderen van Facebook

1) Het eerste en grote voordeel van je ex defrienden op Facebook is de druk die je van je schouders gaat vallen en de rust die gaat weerkeren in je hoofd. Je kunt jezelf eindelijk concentreren op je eigen leven zonder geobsedeerd te zijn door je ex. Elke keer je ex een status plaatst of een nieuwe foto uploadt met vrienden of met het nieuwe vriendje of vriendinnetje, dan ga je vanaf nu geen uren meer verspillen door er constant aan te denken of over te piekeren. En weet je waarom? Omdat je het niet meer te zien gaat krijgen. Je niet bewust zijn van de activiteiten van je ex is echt een zegen!

2) Je ex gaat je niet meer kunnen manipuleren. De kans bestaat dat je ex echt niet zo gelukkig is als dat hij of zij laat uitschijnen via Facebook. Je ex zal foto’s en statussen plaatsen waardoor het lijkt alsof die het meest interessante leven ooit heeft. Terwijl je ex in realiteit waarschijnlijk gewoon thuis in de zetel een ijsje zit te eten en al een week lang rondloopt in dezelfde pyjama.

3) Een ander voordeel aan het verwijderen van je ex op Facebook is dat je hierdoor een soort “macht” gaat voelen. Het gaat ook een signaal geven dat je niet wenst vast te houden aan gelijk welke vorm van verbintenis dat je nog hebt met je ex en dat je wil verder gaan met je leven. Of dat je je ex nu terug wil, of je wil gewoon verder gaan met je leven, dit signaal gaat in je voordeel werken.

4) Als je even in de put zit en je deelt dit via Facebook (wat ook meteen duidelijk maakt dat je niet over je ex bent) dan gaat je ex dit ook zien. Als je jouw ex verwijdert van Facebook dan kun je al je gedachten vrij delen. Hoewel het aangeraden is om op zwakke momenten met je vrienden te praten en dit niet met gans Facebook te delen.

Mijn ex blokt mij op Facebook

5) Je kunt flirten met andere mensen zonder dat je je zorgen moet maken dat je ex dit gaat zien. Flirten kan gezond zijn na een relatiebreuk. Het laat je realiseren dat je ex niet de enige persoon voor jou is en dat je nog steeds aantrekkelijk bent voor een heleboel andere mensen.

6) Je gaat ook meer gemotiveerd zijn om je tijd niet meer te verspillen aan Facebook en je gaat sneller dingen doen waardoor je jezelf beter voelt.

Nadelen Van Je Ex Verwijderen Van Facebook

1) Je kunt niet meer tonen aan je ex hoeveel je veranderd bent en hoeveel gelukkiger je nu bent sinds de relatiebreuk. natuurlijk, als je wil verder gaan met je leven, is dit niet echt een obstakel. Maar als je jouw ex graag terug wil, dan kan Facebook wel gebruikt worden om je ex te tonen hoe aantrekkelijk en zelfzeker je geworden bent sinds de breuk. Maar let op, als je geobsedeerd bent over je ex, dan wegen de voordelen zeker niet op tegen deze nadelen.

2) Het kan gebeuren dat je ex er aanstoot aan neemt dat je hem of haar verwijderd hebt van Facebook. Dit is eigenlijk niet meteen een nadeel. Als je ex denkt dat het grof is om hem of haar te verwijderen, dan wordt het tijd dat ze eens volwassen worden. Als je in de toekomst beslist om je ex opnieuw een vriendschapsverzoek te sturen, dan kun je uitleggen dat je hem of haar hebt gedefriend om het jezelf wat makkelijker te maken. Als je ex volwassen genoeg is, dan begrijpen ze dit. Als die het niet begrijpt, dan ben je beter af zonder je ex.

3) Als je echt geobsedeerd bent over wat je ex allemaal doet, dan kun je hem of haar niet meer controleren wanneer je je ex verwijdert van Facebook. Normaal zou je -wanneer je iets te weten wil komen- naar zijn of haar Facebookprofiel gaan. Maar als je je ex verwijderd hebt, dan zul je met de obsessie en je emoties moeten leren leven. Uiteindelijk, als je hier eens over nadenkt, hoeft dit niet perse een groot nadeel te zijn.

Je ex volgen via Facebook

Besluit

Ziezo, dit is het wat ik je wou vertellen over je ex verwijderen van Facebook. Zoals waarschijnlijk wel duidelijk is, zijn er veel meer voordelen aan het verwijderen van je ex, dan nadelen.

Dus mocht je mijn mening vragen, dan zou ik je vertellen om je ex-man, ex-vrouw, ex-vriendje of ex-vriendinnetje gewoon te verwijderen van Facebook. Het maakt niet uit of dat je ze terug wil of dat je zonder hen verder wil in je leven.

De enige uitzonder die hier misschien wel toegestaan is, is als je jouw ex niet obsessief in de gaten gaat houden via Facebook.

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.