Hoe krijg ik mijn ex terug?

Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? Het Begint Bij Jezelf!

Het is net, of al een tijdje, definitief uit tussen jou en jouw voormalige liefde. Maar eigenlijk wil je niet dat het definitief is, dus vraag jij jezelf af: ‘Hoe krijg ik mijn ex terug?’.

‘Hoe krijg ik mijn ex terug?’ is een vraag die vaak wordt gesteld. Het is belangrijk dat je eerst bij jezelf ten raden gaat. Mis je jouw vorige partner echt? Of voel je je alleen eenzaam?

Als je continu aan hem of haar moet denken, is de kans groot dat je jouw ex-partner echt mist. Maar mis je jouw ex alleen op zondagavond, een avond die vrijgezellen traditiegetrouw eenzaam doorbrengen, dan is de kans groot dat je alleen maar ‘iemand’ mist en niet per definitie jouw ex-vriend of –vriendin.

Hoe krijg ik mijn ex terug? Zelfreflectie

Als je zeker weet dat je jouw ex-partner echt mist en je jezelf afvraagt: ‘Hoe krijg ik mijn ex terug?’, denk dan eens goed na over waarom het over is.

Een relatiebreuk is een emotionele gebeurtenis in allebei jullie levens. Het is meestal niet iets wat ‘zomaar’ gebeurd.

Kijk eens of je antwoord kunt geven op de volgende vragen:

 • Waarom is het uitgegaan?
 • Hoe had dit voorkomen kunnen worden?
 • Wat was mijn aandeel hierin?
 • Ben ik willende om mezelf wat meer aan te passen?

Vooral het antwoord op de derde vraag is van grote betekenis. Het is makkelijk om met jouw vinger de ander aan te wijzen als schuldige, maar is er iets wat jij anders had kunnen doen?

Hoe krijg ik mijn ex terug? Afspreken

Als je nu nog steeds het antwoord wilt weten op de vraag ‘Hoe krijg ik mijn ex terug?’, dan ben je klaar voor de volgende stap.

Probeer een afspraak te maken met jouw ex-geliefde. Stel bijvoorbeeld voor om samen koffie drinken op een neutrale plek, waar je genoeg privacy hebt.

Als jullie elkaar weer zien, bouw het gesprek dan rustig op. Zodra je voelt dat het moment daar is, geef dan toe dat je lang hebt nagedacht over jullie relatie. Bied jouw excuses aan voor jouw aandeel in de breuk.

Als jouw ex-partner die excuses accepteert, stel dan voor om weer eens wat vaker af te spreken.

Wat je niet moet doen is als jouw ex heeft toegestemd om weer vaker af te spreken, is meteen jouw spullen terug verhuizen of dagelijks over de vloer komen. Bouw jullie relatie weer rustig op. Je wilt immers niet je hele lang antwoord blijven zoeken op de vrag: ‘Hoe krijg ik mijn ex terug?’.

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.

2 reacties op “Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? Het Begint Bij Jezelf!

 1. Hallo,

  Mijn ex (21jaar) en ik (22jaar) waren 4 jaar samen. We zijn samen volwassen geworden maar op en dag zegt zij tegen mij het ga nie meer. Maar ik wil wel vrienden blijven. Dat waren we dan 1 week weinig contact 1 week meer contact dan weer en week weinig contact dan 1 week veel contact dan 1 week waar we elkaar zagen en dan 1 week super veel contact via snap chat en telefoon en sms’jes ze zegde me dat ze blei is hoe ik nu geworden ben super goed mijn best doe en dat ik er weer goed uitzie en al die dingen tot vrijdag 3 uur ging ze weg ik weet niet naar waar maar ze zegde me als ik thuis ben bel ik jouw maar het wert 6 uur 12 uur geen sms’je of niets ik belde haar de volgende dag ze zegde dat ze in de winkel was en dan smste ze ook weer niet meer en zondag belde ik ze weer en pakte en andere gast op :O en die gast zegt dat ik haar moet gerust laten. Dat heb ik dan gedaan maar ik liep wel verdrietig maar mijn schoon zus had haar en sms gestuur wat ik niet wist redelijk erg denk ik maar mijn ex stuurde zondag nacht 23.46uur en sms je wist toch gewoon vrienden. En dan donderdag verwijdert ze mijn Facebook maar niet geblokkeerd en al onze foto’s weg en iedereen van mijn familie ook verwijderd. Waar mijn andere schoon zus ook achter mijn rug en erge sms stuurde maar ik heb dan naar mijn ex en sms gestuurd dat ik me schaam en dat ik spijt heb van wat mijn schoonzuster gestuurd hebben en dat ik blei ben met haar nieuwe relatie. Maar nu maandag 1 week later stuurde ze mij en Facebook bericht kan ik achter mijn spullen komen. Ik heb ja gezecht dus komt ze nu vrijdag met haar nieuw lief om haar spullen.
  Maar mijn ex haar nieuw lief is 19 jaar en heeft en kapsel wat zij nooit mooi vond bij mij en die gast drinkt en gaat uit met andere vrouwen wat mijn ex tegen is is alcohol en ze is jaloers.

  Haar nieuwe vriend heeft op 3 jaar 5 relaties gehad en geen langer dan 6 maand en hij is juist singel

  Ben ook nog achter gekomen dat ze naar andere mannen stuurde dat ze liefde en knuffels mist

  En nu zegt ze ik heb u en u familie verwijdert om dat haar nieuwe vriend ook over zijn ex babbeld en ze is dan jaloers en ze wil nie dat hij da ook is

  Kan ik mijn ex terug krijgen? Zo ja hoe moet ik dit dan doen kunt u me mailen aub

  Vriendelijk dank

Reacties zijn gesloten.