Liefdesverdriet gaat niet over

Liefdesverdriet Gaat Niet Over, Wat Nu?

Wanneer je liefdesverdriet wilt oplossen moet je ook weten wat verliefdheid is en wat het met je kan doen.

Bij verliefdheid onderga je een sterke emotie waarbij je hormonen op springen staan. Je loopt als het ware met je hoofd in de wolken.

Wanneer je echter liefdesverdriet hebt dan zal je juist het tegenovergestelde voelen. “Liefdesverdriet gaat niet over” is een veel gehoorde uitspraak. Toch is dat niet waar.

Natuurlijk is liefdesverdriet pijnlijk.

Wanneer je geliefde bij je weggaat, kan je het gevoel hebben dat je hele wereld instort. Je denkt dat je over dat gevoel niet zal overeen komen.

Liefdesverdriet gaat niet over is dus een verkeerde uitspraak.


Verkeerde conclusie

Liefdesverdriet gaat niet over is dus een verkeerde conclusie. Wanneer je liefde verbroken wordt heb je liefdesverdriet.

Dat is een normale reactie.

Je hebt van het ene op het andere moment een bepaalde leegte. Iedereen, die een intense relatie heeft gehad en die om wat voor reden dan ook plotseling wordt verbroken zal een enorm verdriet hebben.

Toch zal je merken dat de uitspraak “liefdesverdriet gaat niet over” niet strookt met de werkelijkheid. Er zijn zelfs verschillende manieren om er voor te zorgen dat je je liefdesverdriet sneller kan verwerken.

Methoden voor het oplossen van liefdesverdriet

Bij liefdesverdriet moet je je gevoelens niet wegdrukken. Laat de gevoelens die je hebt over je heen komen. Weet ook dat liefdesverdriet gaat niet over niet realistisch is. Het gaat WEL over.

Dat moet je voor ogen houden.

Het proces zal voor iedereen anders verlopen. Verwen je zelf door je gedachte opzij te zetten. Ontspan je door naar een film te gaan of theater. Behandel jezelf als je beste vriend(in).

Erken en verwerk op een rustige manier je gevoelens. Liefdesverdriet gaat niet over kan je ook te lijf gaan door de situatie van je liefdesverdriet zelf beter te begrijpen. Natuurlijk had je gewild dat alles anders was gelopen maar het feit is er en leer daar mee om te gaan. Geluk en verdriet zullen zich in het leven steeds weer afwisselen.

Liefdesverdriet gaat niet over is een gedachte die je vanaf het eerste moment uit je gedachten moet bannen. Natuurlijk is liefdesverdriet pijnlijk.

Je moet er echter mee leren leven. Het leven gaat door. Na de regen komt weer de zonneschijn.

Dus de uitspraak “liefdesverdriet gaat niet over” moet je maar snel vergeten.

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.