Liefdesverdriet hoe kom je er vanaf?

Liefdesverdriet Hoe Kom Je Er Vanaf?

Liefdesverdriet hoe kom je er vanaf? Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Iedereen kent wel het gevoel van liefdesverdriet. Je hart wordt uit je lijf gerukt, je hart wordt gebroken, je voelt je helemaal alleen op de wereld, niemand begrijpt wat jij nu juist moet doormaken en waarom voel jij alleen die pijn.

Liefdesverdriet hoe kom je er vanaf: Tijd

Er is één belangrijk gegeven bij liefdesverdriet. Tijd heelt alle wonden. En liefdesverdriet heeft vooral tijd nodig zodat het verdriet en de pijn slijt.

Liefdesverdriet hoe kom je er vanaf: Nog meer tips

  1. Verbreek alle contact: Het is belangrijk om alle contact met de ex te verbreken. Alleen zo kunnen echte wonden helen. Het geeft je ook tijd om alles in een juiste context te plaatsen. Hoe moeilijk het ook is maar echt geen contact is de oplossing.
  2. Vermijd alle herinneringen: Probeer alles weg te stoppen of te verbergen waar je herinneringen kan aan hebben. Vermijd plaatsen waar je samen met je ex bent geweest.
    Stop de foto’s van jullie samen weg. Enkel met deze herinneringen te vermijden, kan je jezelf behoeden van nog meer pijn. Pijnlijke herinneringen mijden is belangrijk in liefdesverdriet hoe kom je er vanaf.
  3. Breng je zelf op andere gedachten: In plaats aan de fijne herinneringen te denken is het soms beter aan de ruzies te denken. Je kan je gedachten zelf sturen door te fixeren op de slechte dingen van je relatie. Of gewoon aan andere dingen te denken of te visualiseren.
  4. Zoek veel afleiding: afleiding is een belangrijke stap in liefdesverdriet hoe kom je er vanaf. Ga weg met vrienden of familie. Een avondje uit is heel belangrijk om je gedachten te verzetten.
  5. Sporten kan ook helpen: Een uurtje sporten bezorgt je genoeg hormonen om je gedachten even af te leiden. En als je moe bent, kan je automatisch minder nadenken.

Heel belangrijk bij liefdesverdriet en de vraag hoe kom je er vanaf, is vooral de steun van familie, vrienden, kennissen. Zij helpen je door te luisteren.

Ook al vertel je het verhaal 20 keer. Zij zijn diegenen die je steunen door dik en dun, ook al voel je je alleen op de wereld op zo’n moment.

Probeer zeker niet te vluchten in verdovende middelen want nadien komt de pijn nog veel harder terug en dit is zeker geen oplossing om van je liefdesverdriet vanaf te komen.

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.