Liefdesverdriet na lange relatie

Liefdesverdriet Na Lange Relatie, Valt Er Nog Iets Aan Te Doen?

Het leven kan gemeen zijn. Je zag jezelf samen met je partner oud worden en je dacht dat alles koek en ei was en opeens zegt je partner dat het gevoel weg is of dat er een ander is.

Diegenen die dit ooit meegemaakt hebben, kennen het gevoel van liefdesverdriet na lange relatie dat dan ontstaat. Het lijkt alsof de wereld onder je voeten wegzakt en je hebt het gevoel dat je in een slechte film zit.


Geen medicijn voor liefdesverdriet na lange relatie

Helaas kun je niet even naar de apotheek gaan om een pilletje te halen tegen deze pijn. Ook is er geen kant en klare methode die al je liefdesverdriet weg zal toveren.

Wel kunnen we enkele tips geven om het liefdesverdriet na een lange relatie te verzachten.

Praat met vrienden

Praten lucht op. Je ben geestelijk gewond en je verdriet opkroppen zal je niet helpen. Je mentale pijn uiten helpt deze te verzachten.

Over je verdriet praten helpt je verdriet te accepteren en een plaats te geven. Daarnaast heb je misschien vrienden die ook ooit liefdesverdriet na lange relatie hebben gehad.

Zij kunnen je advies geven over hoe zij toen met dit verdriet omgingen en kunnen laten zien dat het liefdesverdriet ook ooit weggaat.

Zoek afleiding

Van thuis zitten en in je verdriet verdrinken is nooit iemand gelukkig geworden.

Hoewel je liefdesverdriet na lange relatie niet zomaar verdwijnt, kan het wel fijn zijn om er even niet aan te denken. Ga dus lekker iets leuks doen met je vrienden of met je familie.

Sporten is tevens een zeer goede afleiding. Door te sporten kun je je negatieve energie voor even kwijtraken en daarnaast is het een gezonde bezigheid.

Relativeer je liefdesverdriet na lange relatie

Een partner kwijt raken is vervelend en dit is nog een understatement, maar het kan ook opluchten om je liefdesverdriet te relativeren.

Ja, het is vervelend, maar je bent niet de enige in de wereld met liefdesverdriet. Heel veel mensen hebben liefdesverdriet na lange relatie gekend en zijn er weer bovenop gekomen.

Daarnaast zijn er nog genoeg leuke, potentiële partners beschikbaar in de wereld.

Het komt goed

Liefdesverdriet na lange relatie doet pijn, maar deze pijn is zeer waarschijnlijk tijdelijk.

Praat erover met je vrienden, zoek afleiding en relativeer je verdriet en dan kom je er vroeger of later weer bovenop!

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.