Manieren om je ex jaloers te maken

Ex Terug (Deel 9): Eenvoudige Manieren Om Je Ex Jaloers Te Maken

WAARSCHUWING: Laat dit op voorhand duidelijk zijn: als je gaat proberen om je ex jaloers te maken kan dit je enerzijds helpen om je ex terug te krijgen, maar je loopt ook het risico dat je je kansen voor eens en voor altijd opblaast.

Dit is niet zomaar iets dat je wil proberen zonder een perfect uitgestippeld stappenplan dat je helpt met het vinden van manieren om je ex jaloers te maken. (Klik hier om het stappenplan te ontdekken dat ik aanraad als je jouw ex wil terug winnen).

Hoe kunnen manieren om je ex jaloers te maken er ook voor zorgen dat je je kansen om ooit nog terug samen te zijn met je ex verknalt? Simpel: je ex kan je beginnen haten!

De truuk om je ex terug te winnen door jaloezie, is door hem of haar op onschuldige en subtiele manieren jaloers te maken. Op zo’n manier dat je ex jaloers wordt, zonder dat hij of zij eigenlijk realiseert dat het net dat is wat jij probeert te bereiken.

Met andere woorden, je wil dat je ex jaloers wort op een “natuurlijke” manier, zonder dat hij of zij weet dat je maar al te graag je best doet om hem of haar jaloers te maken.


Manieren Om Je Ex Jaloers Te Maken

Vraag je jezelf af hoe je jouw ex jaloers kunt maken zonder de regels die ik hierboven genoemd heb te verbreken?

Hier zijn enkele manieren om je ex jaloers te maken:

  • Kom buiten en wees sociaal. Zorg er voor dat je veel evenementen en feestjes bijwoont, zeker die met gemeenschappelijke vrienden die je ex kunnen vertellen dat je er ook was. Je hoeft je ex er echt niet actief op te wijzen dat je nog een sociaal leven hebt, je ex zal dit waarschijnlijk zelf wel in de gaten houden.
  • Plaatst foto’s op Facebook als je bij vrienden bent (zowel mannen als vrouwen) – of op andere sociale netwerken waar je ex op actief is. Je hoeft hier niets bij te plaatsen, enkel foto’s van jou die aantonen dat je goede tijden beleeft zullen je ex al jaloers maken. (Mannen: dit is ook een goede strategie als je een manier zoekt om beter over te komen bij vrouwen)
  • Update je Facebook-status of post een Tweet met gewoon neutrale dingen. Check je bijvoorbeeld ook in op plaatsen en tag vrienden met wie je daar bent. Dit toont aan je ex (en zijn of haar vrienden) dat je ook rondhangt met vrienden van het andere geslacht. (Let er hier wel op dat het natuurlijk overkomt).
  • Ga uit op plaatsen waar je hoogstwaarschijnlijk je ex gaat tegenkomen… maar ga er heen met andere vrienden (maakt niet uit of het mannen of vrouwen zijn). Als je je ex tegen het lijf loopt, zeg dan vriendelijk hallo (altijd vriendelijk zijn!) en maak duidelijk dat je je goed amuseert zonder je ex.
  • Als je de “geen contact”-fase doorbreekt, zeg dan snel iets als: “hey het was leuk om nog eens met je gepraat te hebben, maar ik stond eigenlijk net op het punt om iets te gaan eten met mijn vrienden, tot later”. Je hoeft niet perse te zeggen dat je op date gaat, laat de fantasie van je ex maar de vrije loop!

Nogmaals, met deze manieren om je ex jaloers te maken moet je echt opletten dat het zo natuurlijk mogelijk overkomt. Je wil niet dat je ex doorheeft dat je hem of haar jaloers wil maken.

Maar daarnaast gaan deze ideeën er wel net genoeg voor zorgen dat je ex jaloers wordt en dat zijn of haar fantasie de vrije loop neemt. Het gaat niet meer uit zijn of haar hoofd gaan dat je iemand nieuw ziet na de relatiebreuk.

Twee zaken kunnen erg veel hulp bieden als je probeert om je ex jaloers te maken: social media, en gemeenschappelijke vrienden.

Als je bevriend bent met je ex via verschillende sociale netwerken (bijvoorbeeld Facebook), dan ben je in staat om informatie te delen op een neutrale, subtiele en natuurlijke manier.

Hetzelfde geldt voor de gemeenschappelijke vrienden die je hebt met je ex (of als je nog overeen komt met de vrienden van je ex), dan kun je informatie “lekken” die misschien de jaloersheid in het hoofd van je ex weer wat meer aanwakkert.

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.