Relatieproblemen Oplossen En Seks

Relatieproblemen Oplossen En Seks? Gaat Dat Samen?

Relatieproblemen oplossen en seks kunnen vaak goed samen gaan. Het is een geaccepteerd feit dat het hebben van een relatie het leven prettiger, zekerder en rustiger maakt. Hoewel veel mensen als single door het leven gaan hebben ze toch vaak in het achterhoofd het idee: wie weet.., ooit, als ik de ware ontmoet…

Gekoppeld aan een relatie is seksualiteit. Die twee zijn niet van elkaar los te zien. Liefde is niet synoniem met seks, er zijn ook nog andere dingen die belangrijk zijn, maar het is wel de zwaartekracht die mensen naar elkaar toe trekt.

Relatieproblemen oplossen en seks zijn dan ook nauw verbonden. In een relatie die stroef verloopt wordt de seks mechanisch. Als je er in slaagt de lucht te klaren, wordt ook de seks weer bevredigend.

Relatieproblemen oplossen en seks: doe het rustig

Eén goede raad: blijf vooral kalm. Als je partner je verlaten heeft, loop dan niet meteen achter hem of haar aan. Zo gooi je alleen maar olie op het vuur.

Relatieproblemen oplossen en seks, het heeft even tijd nodig. Vaak is het niet zo dat mensen echt genoeg van elkaar hebben. helemaal niet eigenlijk. Ze zouden graag met de ander verder gaan, maar dan wel onder een paar voorwaarden.

Vaak voelt iemand zich niet helemaal serieus genomen of “gebruikt”, terwijl dit in feite niet zo is. Hier moet je wel begrip voor hebben, dan kun je het in je voordeel gebruiken. Misschien, waarschijnlijk, wil hij of zij jou helemaal niet echt kwijt.

Relatieproblemen oplossen en seks: overtuig je geliefde

Relatieproblemen oplossen en seks hebben met je geliefde is dus helemaal niet onbereikbaar. Wat er in feite gebeurd is, is dat jouw ex je niet meer ziet als die aantrekkelijke persoon.

Dat moet je terug zien te krijgen door vooral jezelf te zijn. Daar is zij of hij tenslotte ooit verliefd op geworden. Het is die verliefdheid die weer herinnerd moet worden. Timing is essentieel.

Na ongeveer een week kun je weer eens iets van je laten horen maar laat je niet overheersen door je eigen ongeduld. Play it cool.

Mannen: vrouwen houden niet van excuses of tranen. Doe nonchalant maar wees lief.

Vrouwen: geef hem aandacht maar op een luchtige manier, zo van: voor jou tien anderen. Niet zeggen dat er ook anderen zijn! Zelfbeheersing is het sleutelwoord.

Een klein beetje manipuleren mag, in het belang van allebei.

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.