Relatieproblemen oplossen en vreemdgaan

Relatieproblemen Oplossen En Vreemdgaan, Hoort Dat Wel Samen?

Relatieproblemen oplossen en vreemdgaan zijn twee dingen die over het algemeen niet samen gaan. Extreme situaties daargelaten zoals een zogenaamde ‘open relatie’ of een belemmering bij een van de partners.

Waardoor een normale samenleving niet mogelijk is en er in goed overleg voor een dergelijke oplossing gekozen wordt. Daar willen we in dit artikel echter niet verder op ingaan.

We beperken ons hier tot de doorsnee relatie waarbij we kijken of relatieproblemen oplossen en vreemdgaan samen gaan of niet.

In andere stukken op deze website over relatieproblemen oplossen kan je lezen over de essentiële basisprincipes van een een relatie; vertrouwen en respect. Vreemdgaan is zowel voor de vertrouwensband en het gevoel van respect funest.

Als je vreemdgaat geef je eigenlijk je partner al een figuurlijke schop onder de kont.

Relatieproblemen oplossen en vreemdgaan, wat als het jou overkomt?

Stel je eens voor: je partner maakt een geestelijk zware periode mee en wil geen seks. Dit duurt nu al enige tijd zo en jij begint er behoorlijk van te balen.

In een aangeschoten bui heb je je laten meeslepen en het is gebeurd. “Een eenmalig ongelukje,” noem je het. Dus jij denkt dat relatieproblemen oplossen en vreemdgaan bij elkaar horen?

Draai het gebeuren eens om? Stel je eens voor dat je maatje, in een periode dat je hem/haar het hardst nodig hebt, zich inlaat met een ander. Doet pijn he?

Een relatie tussen twee personen hoort gebouwd te zijn op wederzijds respect en vertrouwen. Je wilt je geliefde niet delen, die is van jou en van jou alleen.

Relatieproblemen oplossen en vreemdgaan, hoe voorkom je het?

Als je partner vreemdgaat is er iets niet goed in de relatie, dat is duidelijk.

Zoek de fout echter niet alleen bij de vreemdganger. Verdiep je ook eens in het feit waarom je partner jou bedriegt met een ander.

Stoot jij je partner op een bepaalde manier af of ben je juist erg bezitterig? Kijk eens in de spiegel en probeer je vinger op de zere plaats te leggen.

Zowel jij als je partner weten dat in een relatie waar respect en wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan relatieproblemen oplossen en vreemdgaan niet samen gaan.

Als je partner vreemdgaat probeert hij/zij jou waarschijnlijk iets duidelijk te maken.

Iets wat te moeilijk is om uit te spreken. Leer van de signalen, luister naar elkaar en tel tot tien voordat je met verwijten en beschuldigingen gaat smijten.

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.