SMSjes om je ex terug te krijgen

Ex Terug (Deel 6): SMSjes Om Je Ex Terug Te Krijgen. Welke Berichten Kun Je Sturen?

Als je jonger bent dan 40 dan is de kans groot dat je de afgelopen jaren behoorlijk wat berichtjes verstuurd hebt. SMSjes sturen is de populairste communicatiemethode tussen vele koppels en het is zeker een goede methode om opnieuw contact op te nemen met je ex.

Ex stuurt niet terug

Waarom zijn smsjes om je ex terug te krijgen een goede manier? Wel, om te beginnen is het daardoor niet meteen nodig om volledige gesprekken te hebben met je ex. Je kunt simpelweg een smsje sturen naar je ex om te vragen “Heb je gehoord over het feestje of de uitverkoop dit weekend?”. Als je ex reageert, dan is er voor jou helemaal geen verplichting om hierop nog eens te reageren. Ook je ex voelt geen druk om te reageren op je smsje, dus dit is zeker geen agressieve aanpak.


Zoals ik in het vorige artikel vermeld heb moet je starten met vrij korte gesprekken met je ex. De eerste keren dat je opnieuw communiceert mag dit niet langer dan enkele minuten duren.

En wat is er trouwens nog makkelijker dan een simpel smsje om je ex terug te krijgen? Je komt zo ook weer meteen in het hoofd te zitten van je ex.

Wat Moet Je Zeggen In De Smsjes Om Je Ex Terug Te Krijgen?

Dus, als je beslist hebt dat 1) de “geen-contact”-fase over is en 2) dat je iets wilt smsen naar je ex zodat die weer aan jou denkt, wat moet je dan zeggen in dat eerste smsje?

Doordat alle onderwerpen die gerelateerd zijn aan jullie relatie vermeden moeten worden, kun je in het eerste smsje het beste vrij neutraal blijven. Doe het lijken alsof je je plots iets herinnerde en dat je je ex hierover snel gesmst hebt. Je smsjes moeten op dit moment nog helemaal niet doordacht lijken of enige vorm van grote betekenis hebben.

Voorbeeld SMSjes Om Je Ex Terug Te Krijgen

Hieronder vind je enkele van mijn favoriete smsjes om je ex terug te krijgen. Je kunt deze perfect gebruiken om de communicatie met je ex opnieuw op gang te trekken.

  • “Hey, ik zag net dat er een nieuw seizoen van The Walking Dead gaat beginnen volgende week. Ik dacht dat je dit wel leuk nieuws zou vinden aangezien je gek bent op die serie!”
  • “Hey, ik wou je snel even een smsje sturen omdat ik zag dat David Guetta volgende maand opnieuw naar ons land komt. Ik hoop dat je tickets te pakken gekregen hebt?”
  • “Hey, ik hoop dat alles goed gaat? Ik vroeg me af hoe wat de naam van dat Chinese Restaurant waar we eens geweest zijn nu weer was? Ik wil er langsgaan met een vriend(in) maar kan me de naam niet meer herinneren…”
  • “Hey, alles goed? Ik wou je snel even vragen wie die garagist nu weer was die je nonkel ons had aangeraden? Mijn auto is aan het kapot gaan!”

Alle bovenstaande voorbeelden zijn neutrale, lieve, niet-agressieve smsjes die je ex waarschijnlijk zullen overtuigen om te reageren. Al deze smsjes om je ex terug te krijgen hebben trouwens ook één belangrijk ding gemeen: ze hebben allemaal als doel om terug in de gedachten van je ex binnen te sluipen.

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.