Terug afspreken met je ex

Terug Afspreken Met Je Ex? Nu Komt Het Er Op Aan!

Het is al weer een poosje geleden dat jij en je ex uit elkaar zijn. Het leed van de breuk is wat verzacht en nu komt er een tijd dat je terug kan afspreken met je ex.

Een nieuwe ontmoeting laat je het best aan het toeval over, of je organiseert zelf een ‘toevallige ontmoeting’. Op een ouderavond van jullie kind of tijdens de boodschappen.

Terug afspreken met je ex doe je echter pas wanneer je je emoties volledig de baas bent zodat je niet verder gaat waar je de laatste ruzie gebleven bent.

Babbel over koetjes en kalfjes, de prestaties van jullie kleine op school of complimenteer je ex met zijn/haar uiterlijk.

Terug afspreken met je ex, hou het kort

Maak jullie eerste ontmoeting niet te lang, praat niet over wat er is voorgevallen tussen jullie vroeger en ga lang oogcontact uit de weg. Hou het luchtig, zorg dat de interesse van je ex weer aangewakkerd wordt en verdwijn dan weer.

Laat vooral niet merken hoe erg je naar je ex verlangt. Door jezelf uit te nodigen of hulpeloos op te stellen loop je kans irritatie op te wekken en bereik je juist het tegenovergestelde van wat je wilt.

Met het terug afspreken met je ex wil je eigenlijk bereiken dat je ex weer nieuwsgierig wordt naar je. Door gebruik te maken van de tijd geef je ook het wederzijdse vertrouwen weer de kans zich te herstellen.

Niet alleen jullie liefde maar ook het vertrouwen in elkaar heeft immers een diepe wonde opgelopen.

Terug afspreken met je ex, wat zal de omgeving ervan denken?

Wat de omgeving ervan denkt is helemaal niet belangrijk. Hou je nog van je ex? Dan is terug afspreken met je ex de enige manier om erachter te komen of je ex ook nog van jou houdt.

Wanneer jullie echt van elkaar houden zal je zien dat na een paar ontmoetingen het vertrouwen langzaamaan terugkomt. De relatie zal niet meer zo stormachtig verlopen als in het begin toen je pas verliefd was.

Jullie hebben beiden nu ook een les gehad hoe het niet moet. Wanneer het terug afspreken met je ex bij allebei een goed gevoel achterlaat is het helemaal niet nodig je druk te maken wat een ander zegt.

Wanneer je samen een relatiebreuk overleeft en elkaar weer met vertrouwen tegemoet kan treden is dat al een teken dat jullie echt voor elkaar bestemd zijn

handtekening


P.S. Krijg GRATIS toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontdek de “10 Geheime Stappen Om Je Relatie Te Redden”.

Eén reactie op “Terug Afspreken Met Je Ex? Nu Komt Het Er Op Aan!

Reacties zijn gesloten.